Evenementen Activiteiten Belevenissen Avonturen

16 oktober: Cycling diner 

Je ziet elkaar, je spreekt elkaar en zoekt elkaar op! Deze keer kregen de Jong & Laan, In Pace, drukkerij Lotgerink de mogelijkheid de deuren te openen om de leden van Quick Business mee te nemen in hun wereld.

Zij verrasten de aanwezigen met een kijkje achter de schermen en vertelden ons wat ze allemaal in huis hebben. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. En zo vetrokken ruim 60 deelnemers op de fiets door #Oldenzaal

De betrokkenheid van drukkerij Lotgerink met de voetbalclub KVV Quick’20is groot, zo zijn zij verantwoordelijk voor het drukken van het presentatiemagazine en recent het jubileumboek. Verder vertelden zij meer over het drukwerk wat zij afleveren. De Jong & Laan vertelden aan de hand van een interactieve presentatie dat ze veel meer in huis hebben dan het samenstellen van de jaarrekening en zich juist onderscheiden in het advieswerk met het persoonlijke contact naar klanten en relaties. In Pace Dela heeft ons een kijkje laten nemen de wereld van uitvaartcentra en alle mogelijkheden om tot een bijzonder en persoonlijk afscheid te komen, met alles wat daarbij komt kijken.

DONDERDAG 7 OKTOBER 

Eindelijk mogen we weer! In de vroege ochtend van donderdag 7 oktober waren we te gast bij Eijsink voor de aftrap van het seizoen ’20-’21. Met een mooie opkomst van circa 50 leden hebben we onder het genot van een heerlijk ontbijt kennis gemaakt met de wereld achter de kassasystemen. In een fraaie presentatie heeft Bjorn Nijhuis ons kennis laten maken met Eijsink en hun software voor vergaande optimalisatie van bedrijfsprocessen in uiteenlopende branches. Graag bedanken we Bjorn Nijhuis, Rene Eijsink, Ferenc Birkenhäger, Christi Nederveen en Joost Snellink van Eijsink voor hun gastvrije ontvangst. 

Noteer vast zaterdag 23 oktober in je agenda! Dan staat onze volgende activiteit gepland, de derby in tussen Quick ’20 1 – De Esch 1! 

VRIJDAG 18 JUNI 

Vrijdag 18 juni was het (eindelijk) weer zover dat we met Quick Business een bijeenkomst konden en mochten organiseren! 

We startten vrijdag middag met een warme zon op het Hulsbeek bij Outdoor Challenge Park waar we in groepjes van 4 eerst zijn wezen voetgolfen, daarna konden we natuurlijk even afkoelen met een hapje en een drankje. Vervolgens verder gegaan met klootschieten. 

              Deze warme dag werd afgesloten op het zomerterras bij Rouwhorst met                        heerlijk eten en de nodige drankjes. Wij kijken terug naar een zeer                                    geslaagde dag en vonden het prachtig iedereen weer persoonlijk te kunnen                ontmoeten. Op naar een volgende bijeenkomst!