Evenementen Activiteiten Belevenissen Avonturen

6 DECEMBER CHRISTMAS DRIVE THROUGH 

Maandag 6 december was de Christmas Drive Through van Quick Business. Op het terrein van onze leden SKO en de Jong & Laan hadden de kerstmannen & dame het sfeervol aangekleed. Een kopje Glühwein of warme chocolade stond klaar, gevolgd door een lekker plakje warme baklever. Vervolgens konden de leden die nog geen jubileumboek van Quick ’20 hadden ontvangen deze nog mee krijgen met een rol baklever en tot slot werd er natuurlijk een kerstboom ingeladen. Wij kijken terug naar een geslaagde avond en wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022! 

DONDERDAG 7 OKTOBER 

Eindelijk mogen we weer! In de vroege ochtend van donderdag 7 oktober waren we te gast bij Eijsink voor de aftrap van het seizoen ’20-’21. Met een mooie opkomst van circa 50 leden hebben we onder het genot van een heerlijk ontbijt kennis gemaakt met de wereld achter de kassasystemen. In een fraaie presentatie heeft Bjorn Nijhuis ons kennis laten maken met Eijsink en hun software voor vergaande optimalisatie van bedrijfsprocessen in uiteenlopende branches. Graag bedanken we Bjorn Nijhuis, Rene Eijsink, Ferenc Birkenhäger, Christi Nederveen en Joost Snellink van Eijsink voor hun gastvrije ontvangst. 

Noteer vast zaterdag 23 oktober in je agenda! Dan staat onze volgende activiteit gepland, de derby in tussen Quick ’20 1 – De Esch 1! 

VRIJDAG 18 JUNI 

Vrijdag 18 juni was het (eindelijk) weer zover dat we met Quick Business een bijeenkomst konden en mochten organiseren! 

We startten vrijdag middag met een warme zon op het Hulsbeek bij Outdoor Challenge Park waar we in groepjes van 4 eerst zijn wezen voetgolfen, daarna konden we natuurlijk even afkoelen met een hapje en een drankje. Vervolgens verder gegaan met klootschieten. 

              Deze warme dag werd afgesloten op het zomerterras bij Rouwhorst met                        heerlijk eten en de nodige drankjes. Wij kijken terug naar een zeer                                    geslaagde dag en vonden het prachtig iedereen weer persoonlijk te kunnen                ontmoeten. Op naar een volgende bijeenkomst!