Evenementen Activiteiten Belevenissen Avonturen

13 april: Jaaruitje

Zaterdag 13 april j.l. hebben wij met een groep van 40 QB leden en potentiële nieuwe leden een prachtige dag gehad. Onder het genot van een paar biertjes en brood met braadworst hebben we de Bundesliga wedstrijd Vfl Bochum-Heidenheim bezocht in een sfeervol stadion. De wedstrijd was nauwelijks het aanzien waard maar strijd werd er in elk geval geleverd, het was een heuse “ degradatie kraker” die eindigde in een “unentschieden” stand van 1-1.

Het was een uitermate gezellig jaaruitje voor onze QB leden waarbij ook wederom voldoende tijd was om te netwerken.

Op de terugweg naar Nederland hebben we de dag natuurlijk afgesloten bij een typisch Duits restaurant met de gebruikelijke Wiener Schnitzel mit Kartoffeln.

Voor dit seizoen rest ons nu alleen nog onze afsluitende zomer bbq waarbij wij natuurlijk ook hopen veel van onze leden en potentiële leden te mogen verwelkomen.

16 maart – Quick ’20 vs Heino en klootschieten

De wedstrijd van ons eerste op 16 maart bood de leden van Quick Business de kans om weer samen te komen. Het was een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om gezamenlijk de klootschietersbaan te betreden, met als doel de eerste plek te veroveren. Na een gezellige lunch en het klootschieten was het tijd voor de wedstrijd tegen Heino. We sloten de dag af met gezelligheid in de kantine tijdens de derde helft.

16 oktober: Cycling diner 

Je ziet elkaar, je spreekt elkaar en zoekt elkaar op! Deze keer kregen de Jong & Laan, In Pace, drukkerij Lotgerink de mogelijkheid de deuren te openen om de leden van Quick Business mee te nemen in hun wereld.

Zij verrasten de aanwezigen met een kijkje achter de schermen en vertelden ons wat ze allemaal in huis hebben. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. En zo vetrokken ruim 60 deelnemers op de fiets door #Oldenzaal

De betrokkenheid van drukkerij Lotgerink met de voetbalclub KVV Quick’20is groot, zo zijn zij verantwoordelijk voor het drukken van het presentatiemagazine en recent het jubileumboek. Verder vertelden zij meer over het drukwerk wat zij afleveren. De Jong & Laan vertelden aan de hand van een interactieve presentatie dat ze veel meer in huis hebben dan het samenstellen van de jaarrekening en zich juist onderscheiden in het advieswerk met het persoonlijke contact naar klanten en relaties. In Pace Dela heeft ons een kijkje laten nemen de wereld van uitvaartcentra en alle mogelijkheden om tot een bijzonder en persoonlijk afscheid te komen, met alles wat daarbij komt kijken.