Kerstactie 2020

  Agenda

Het einde van 2020 is alweer in zicht. Dit bewogen jaar willen wij als bestuur graag samen met jullie positief afsluiten! Dit moet natuurlijk ‘coronaproof’, maar dat mag de pret niet drukken!

Wij nodigen jullie dan ook als bestuur van harte uit om op vrijdag 11 december 2020 gebruik te maken van de enige echte QB Christmas Drive Trough! Tijdens deze unieke (want volgend jaar hopelijk weer in real life) ervaring ontvangen alle leden een kerstboom en een kerstverrassing die zeker de moeite waard is. Het enige dat jullie moeten doen is jezelf aanmelden voor de kerstboom en het kerstpakket en vrijdag de 11e december in de auto stappen richting de Drive Through. De rest wijst zich vanzelf als jullie aankomen. Laat je verrassen!

De Drive Trough zal plaatsvinden op het parkeerterrein van Rouwhorst. Om de drukte enigszins te spreiden zullen wij aan de hand van alle aanmeldingen tijdsblokken vaststellen. Jullie ontvangen dus nog bericht rond welke tijd de kerstboom en verrassing kunnen worden opgehaald! Dit zal in ieder geval tussen 16:00 en 20:00 zijn.

Vanwege de huidige overheidsmaatregelen zijn de onderstaande dingen erg belangrijk voor de leden die zich aanmelden:

  • In de Drive Trough mogen de leden niet uit de auto stappen;
  • Het bestuur zal de kerstbomen en de verrassing ‘inladen’ dus hierbij aan de leden alvast het dringende verzoek om ervoor te zorgen dat de kerstboom en de verrassing eenvoudig in de auto (of op een aanhanger) kunnen worden gelegd.

 

Wij hopen jullie allemaal (dus eerste en tweede leden van elk bedrijf) te zien op vrijdag 11 december!

Recent Posts