Terugblik Cycling Dinner 2019

Cycling Dinner 1

Cycling Dinner 1

Cycling Dinner 2

Cycling Dinner 2

Cycling Dinner 3

Cycling Dinner 3

TERUGBLIK QUICK BUSINESS CYCLING DINNER 2019

De avond valt, fietsen worden geparkeerd en de familie Rouwhorst zet zijn deuren voor ons open. Het Quick Business Cycling Dinner 2019 is begonnen! Ruim 100 leden met introducees of partners worden hartelijk ontvangen door de bestuursleden van Quick Business. In het voorcafé van Rouwhorst is het ontmoeten en begroeten. Heerlijk vers gezette koffie wordt met een smakelijke cake geserveerd.
 

Voorzitter Mark Arends trapt af en speelt de bal naar de leden. De groepsindeling is bekend en de groepen worden onder de bezielende leiding van de overige bestuursleden begeleid. Het is een avond om van te smullen. Nieuw Quick Business lid QuaKoken verwent ons deze avond culinair; heerlijke hapjes met een bijpassende wijn die de smaaksensatie compleet maakt. 

De ketting van de fiets, ook een aantal 'leenfietsen' mogelijk gemaakt door Zwiep Fietsen, wordt op spanning gezet en er wordt vanaf Rouwhorst afgedaald naar het industrieterrein van Oldenzaal. We bezoeken drie bedrijven, allen Quick Business lid. Iedereen is trots om te laten zien wat ze in huis hebben. Volgens een vastomlijnd programma worden de bedrijven per fiets bezocht. 

Robèr van Fabri ontvangt ons aan de Bremenstraat en vertelt vol trots over zijn bedrijf. Na een korte presentatie krijgen we de gelegenheid om door de bedrijfshal en presentatieruimte te lopen. Joris ten Wolde van Qua Koken serveert ons onderwijl een heerlijke romige soep van doperwt en munt.

Marco van Benthem neemt ons mee in de rijke historie van het familiebedrijf Benthem's Aannemingsbedrijf. Met emotie vertelt hij over de gevierde successen, maar neemt hij ons ook mee in het diepe dal van de recente crisis. In een presentatie van zijn bouwprojecten in en om Oldenzaal toont hij zijn onderscheidend vermogen. Tijdens de presentatie genieten we van een boterzachte rundesucade met five spices popcorn.

Waar we voor een aantal jaar terug te gast waren bij autobedrijf Peterman opent nu het schadebedrijf haar deuren. We zijn te gast bij Autoschadeherstel Oldenzaal waar vestigingsleider Patrick van Lente onder de aanwezigheid van Peterman jr. en sr ons meeneemt in de wereld van schadeherstel. Hij vertelt ons hoe het proces verloopt van een klein deukje naar een glanzende carrosserie. Ondertussen smullen we van een heerlijke runderpastrami.

Na drie bedrijfsbezoeken fietsen we terug naar het centrum van Oldenzaal om bij Café Bierlokaal de Engel te genieten van een heerlijk toetjesbuffet. Ondertussen is er tijd om met elkaar na te praten, te netwerken en te verbinden! Dit onder het genot van een perfect getapt biertje van Bas Boerrigter. 

Deze avond sluiten we af, maar het volgende evenement, het jaaruitje staat alweer voor de deur. Op vrijdag 12 april verzamelen we met z’n allen om een vooralsnog onbekende bestemming te bezoeken. Nadere informatie volgt snel via de nieuwsbrief!

Tot onze volgende activiteit,
Bestuur Quick Business